torstai 9. helmikuuta 2012

Vuodelepoa ja heräämisiä.

Eilisen ihonsiirron jälkeen minut määrättiin vuodelepoon, wc-lupa "kysymysmerkillä". Aikani kun keskustelin ja perustelin kantaani niin sainkin luvan käydä vessassa. Sinne ei kyllä viitsi ihan pikkuhädän takia mennä, metsämiehenä tutustun sorsan anatomiaan peiton alla tarvittessa. Mutta sainpahan neuvoteltua periaatepäätöksen!
Viime yöksi pyysin kipulääkkeen että yöllinen heräily helpottaisi, kun tuo vieruskaverikin on hieman levotonta sorttia. Yö meinikin kahteen asti nukkuessa. Silloin joku herätti, liekkö sisäinen kello kun juuri siihen aikaan annetaan antibiootti. Kolmelta heräsin uudestaan jostain syystä. Aikani ihmeteltyäni huomasin että kohta, josta ihoa otettiin, oli alkanut vuotaa siteen siirryttyä. Kalsarit ja petivaatteet olivat yltä päältä veressä, ja niitä vaihdellessa menikin uni ohi. Onneksi netistä löytyy sarjoja katsottavaksi. Ja tulihan se uni pariksi tunniksi lopulta ennen kuutta.

Tänään ei sitten olekaan ollut juuri ohjelmaa. Appiukko piipahti ohimennessä, samoin Pyyköt. Mukavaa vaihtelua kun joku käy turisemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti