perjantai 10. helmikuuta 2012

Neulatyynyn tuurausta

Viime yö meni parhaiten unien suhteen mitä täällä on tullut vietettyä. Kirvelevänä kokemuksena oli klo. 02.00 annettava antibiootti. huuhtelu ei oikein lähtenyt ja sitten kun lähti niin pääsi kirosana, kirveli niin pirusti. Samoin kirveli itse lääke. Huonossa paikassa ollut kanyyli ärsytti ilmeisesti suonen. Aamun lääke teki saman, tosin vielä pahempana.
Päivään ei sitten mahtunutkaan muuta kuin syömistä, makaamista ja runsaasti mukavia vieraita! Jari, Niina ja Venla piipahti heti aamusta, samoin Katja. Tiinakin piipahti moikkaamassa. Pete tuli iltapäivällä ja Hanna heti perään. Kaitsu ja Toni piipahtivat vielä Murikasta tullessa moikkaamaan.
Iltaan mahtui vielä kanyyliepisodi. Kun pruutalla laitettu lääke kirveli niin kokeiltiin tippaa, mutta kirvely ei siitä vähentynyt. Järjetöntä että vaikka jalka on tuossa kunnossa niin pitää kokea sellaist kipua ranteessa että kylmä hiki iskee pintaan! Sitten alettiin pistämään uutta. Ensin yritti hoitaja pariin kohtaan onnistumatta. Sitten harjoittelija pariin kohtaan, tuloksetta. Seuraavaksi hoitaja soitti lääkärin apuun jota ei ole kuulunut. Ehkäpä saadaan vaihdettua tippa tablettiin kun CRP:kin oli vain 15. Mutta se selviää kun lääkäri tulee...
No, lääkäri tuli ja laittoi kanyylin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti