tiistai 14. helmikuuta 2012

Kotia(ko)?

Viime yö meni uuteen kipsiin totutellessa. Vaikka kipsin kanssa elämä tuntui illalla paremmalta kuin ilman, niin yö olikin sitten ihan eri asia. Kipsi tuntui painavan, puristavan ja vaikka mitä. Jalkaan koski sellaisiinkin paikkoihin joihin ennen ei ollut koskenut. Taisi olla rauhattomin yö mitä täällä on tullut vietettyä. Eikä unia helpottanut se, että naapuri piti omaa showta pitkin yötä. Huonekaveri soittikin apua kertaalleen kun vieruskaveri ei siihen itse pysty. Mutta enpä kuitenkaan pyytänyt vahvempia lääkkeitä kun on meininki päästä kotia. Ähä, perkele.. Nyt vieruskaveri kyllä nukkuu rauhallisesti, saa taas nähdä ensi yönä.

Lääkäriä olen odotellut koko päivän. Oma lääkäri vain on nyt päivystäjä niin ei taida ehtiä käymään. Harmittaa vaan kun EHKÄ olisi mahdollisuus päästä pois jos vain saisi lääkärin luvan. Kovasti olen jo pohjatyötä hoitajien suuntaan tehnyt. Eräs hoitaja paljasti, että jos viinanjuonnista jää kiinni niin lääkäri laittaa kotia. Houkutteleva vaihtoehto... ;D

Heikin tilasin jo hakemaan Simpeleeltä kyynärsauvat ja suihkupenkin ettei niistä jää kotia lähtö kiinni. Samoin selvittelin muutenkin käytännön toimia suhteessa maksuihin ja siihen miten vakuutusyhtiön suuntaan  asiat hoidetaan.

Tänään sai vähän puuttua työsuojeluasioihinkin kun sairaalan katolla keikkui pari työnsankaria. Toinen oli vain unohtanut henkilökohtaiset turvavälineet ja liukasteli aika vaarallisen näköisesti katolla. Kun asiasta kerrottiin, niin hoitaja soitti välittömästi jollekin asiasta vastaavalle. Ei mennyt montaa minuuttia kun herrat sukelsivat katon luukusta palatakseen taas kunnon valjaat päällä töihin!

Nyt odottelen Hannaa ja Vilmaa kylille. Pienemmät menivätkin mummolle odottamaan huomista mummolapäivää! :D

Ihan hyvä ystävänpäivä, tämäkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti