torstai 1. maaliskuuta 2012

Hiihdottomalla lomalla

Kuten tekstien harvenemisesta voi päätellä, ei tälläisen sohvaperunan elämässä juuri tapahdu mitään. Vai mitä päättelette siitä että lähdin lasten kaverin 6- vuotis synttäreille, siis lastenkutsuille viime sunnuntaina! Alkaa kaipaamaan hieman muutakin kuin sohvannurkkaa ja läppäriä.
Tämä hiihtolomaviikko onkin tarjonnut sinänsä vaihtelua kun perhe on ollut kotona. Viikko onkin ollut aika hulinaa nimppareiden, uimahallireissujen ja muiden menojen takia. Siis muiden, ei minun osalta. Kaikesta tästä johtuen on ilmapiirikin välillä kiristynyt. Välillä on puhuttu ihan isoillakin kirjaimilla mutta ilmeisesti vakavammilta kriiseiltä on säästytty, onneksi. Hermoja tuntuu kiristävän vähän jokaisella, syystSä jos toisesta.

Koipi on liki entisellään, turvoksissa mutta aika vähillä kivuilla. Punoitus on ehkä hieman vähentynyt mutta sellaiset kihelmöinnit ja muut oudot tuntemukset lisääntyneet. Tiedä sitten alkaako tuonne pikkuhiljaa tunto palailemaan ainakin siltä tuntuu. Siirteistäkin on rupea lähtenyt aika hyvin ja itse siirteet punoittavat aika terveen oloisesti. Se kohta, josta ihao otettiin, on parantunut hyvin vaikka tuli pari viikkoa vähän sössittyäkin. Ei sitä olisi tarvinnut öljytä kun parista kohtaa vielä eritti. Öljyhän teki sen ettei ne kohdat sitten kuivuneet. No nyt nekin alkaa olla kuivat mutta antaa odottaa öljyä vielä muutaman päivän. Sinänsä vekkulia että vierekkäisiä kohtia kutittaa ja kirvelee, on vähän huono raapia. Öljy tuohon auttaisi mutta...

Viikonlopuksi tuleekin kaverit lapsineen kylille. Saa vähän vaihtelua ja piristystä tähän normaaliin rytmiin. Tiedä vaikka uskaltaisi mennä keittiöön auttelemaan ruoanlaitossa. Hanna tuntuu kaipaavan italialaisviikoille vaihtelua ja kieltämättä sitä itsekin kaipaa hellan ja nyrkin väliin. Tänään jo paistelin aamulla munia ja illalla pilkoin salaattia. Sen verran tuo uloke antaa olla pystymmässä ettei ala niin hitosti pakkaamaan painetta.

Koirat haukkuu, karavaani kulkee... Liittokokousvaalit painaa päälle ja melkein kaikki voitava on tehty. Jos kellä on mahdollisuutta äänestää niin käykää antamassa äänenne. Nyt päätetään mihin suuntaan metalliliitto menee seuraavat neljä vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti